A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Teröre destek verenin de Allah bin belasını versin

Kılıçdaroğlu: Teröre destek verenin de Allah bin belasını versin

Kılıçdaroğlu: Teröre destek verenin de Allah bin belasını versin
Mayıs 11
14:14 2023

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu,”Terör bir insanlık suçudur, nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele etmek zorundayız. Teröre destek verenin de, teröristin yanında duranın da seyyar mahkemeler kuranların da Allah bin belasını versin!” açıklamasını yaptı.

 

Kılıçdaroğlu, Sivas’ta konuştu. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından başlıklar şöyle:

  • Sivas değişime hazır mı, Bay Kemal hazır! Sivaslı kardeşlerime soracaklarım var. Bir dönem Sivas 14 milletvekili çıkarırdı, şimdi 5 milletvekili çıkarıyor neden?
  • Ayrımcılık benim kitabımda yoktur. İnsan insandır, başımın üstünde yeri vardır. İnsana saygı duyarım ve onun dertleriyle dertlenmesini bilen birisiyim. Yurt dışında değil burada üretecek, burada kazanacak insanımız. Her şeyi biz üreteceğiz. Türkiye dünyayla yarışacak. Dünyanın işsizlik, göçmen, çöp deposu olmayacak burası. Dünya ile rekabet eden bir Türkiye olacak. Taşeron işçi belası bitmiş değil. Bu kardeşiniz adaletten yanadır. Her yerde, her alanda savundum. Benim umudum da sizsiniz gençler. Köy okullarını açacağız. Aile destekleri sigortasını getireceğiz. Hiçbir kadını ele güne karşı muhtaç etmeyeceğim.
  • Sinan Ateş’in katillerini unutmadım, kulaklarından yakalayacağım, yargıya teslim edeceğim.
    Sinan Ateş’in katillerini unutmadım, kulaklarından yakalayacağım, yargıya teslim edeceğim. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu geldi, ziyaret etti. Babamın hakkını, hukukunu savun dedi. O olayı da bütün ayrıntılarıyla ortaya koyacağım ve bu millete bilgi vereceğim.
  • Teröre destek verenin de, teröristin yanında duranın da seyyar mahkemeler kuranların da Allah bin belasını versin!”
    Terör bir insanlık suçudur, nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele etmek zorundayız. Teröre destek verenin de, teröristin yanında duranın da seyyar mahkemeler kuranların da Allah bin belasını versin!
  • Biz milliyetçiyiz, bizim milliyetçiliğimiz onlarınkine benzemez. Onlarınki mevsimlik milliyetçilik. Bu ülkenin hakkını ve hukukunu sonuna kadar koruruz. Birilerine boyun eğmeyiz, birilerinin önünde diz çökmeyiz. Düne kadar küfrettikleri adamın kapısını gidip de onun önünde para dilenmeyiz. Biz Kuvayi Milliyeciyiz.
  • Sizlerin oylarıyla cumhurbaşkanlığına seçildiğimde gideceğim yer saray asla olmayacak. Gazi Mustafa Kemal’in mütevazi Çankayasına gideceğim. Sizler gibi mütevazı yaşayacağım, sizler gibi yaşıyorum zaten. Sizler gibi bir aileden geliyorum. 7 kardeşiz. Rahmetli annem okuma yazma bilmezdi. 7 kardeşten üniversiteye giden sadece benim.
  • Çok kutuplaştık. Buradan beraber çıkmamız lazım. Huzura ve beraberliğe ihtiyacımız var. Beraber bir bayram havasında seçime gideceksiniz, oylarınızı kullanacaksınız.Tutanaklara bakacasınız. Otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceğiz.
  • Her şey çok güzel olacak. Hedefimiz 5 yıl içinde İstanbul nüfusunu 2,5 milyon azaltmak ve Anadolu’ya getirmek. Anadolu’da onlara çok iyi imkanlar sağlayacağız.

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER