A3 Haber

Erdoğan muhalefete saydırdı: Cahiller, kutuplaştırıcılar, kibirliler, nobranlar, dilleri zehirli, pervasızlar…

Erdoğan muhalefete saydırdı: Cahiller, kutuplaştırıcılar, kibirliler, nobranlar, dilleri zehirli, pervasızlar…

Erdoğan muhalefete saydırdı: Cahiller, kutuplaştırıcılar, kibirliler, nobranlar, dilleri zehirli, pervasızlar…
Mayıs 20
17:29 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesi Adıyaman’da konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, “CHP zihniyeti pazar günü 17. seçimi kaybetti. Milletten şamarı yediler. Ama çıkıp özür dilemediler, samimi bir eleştiri vermediler. Biz nerede hata yaptık diye sormuyorlar. Bir de tehdit dilini kullanıyorlar ve her türlü hakareti de yapıyorlar” dedi.

Erdoğan seçimden sonra ilk ziyaretini deprem bölgesine yaptı. Adıyaman’da konuşan Erdoğan, CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • Adıyaman’ın tercihi Cumhur İttifakı oldu. 28 Mayıs zaferinden sonra Kahta’ya söz biz bu yöreyi yaralı şehrin güzel insanlarını seviyoruz. Aldım bilgileri alanda şuan 40 bin kişi var. Millete tepeden bakanlar bunu anlamadılar, 50 bin deprem şehidine şu bay bay Kemal’in takımı nasıl baktı?
  • Şu anda şu konteyner kentlerin olduğu bölgede hamdolsun ciddi sayıda yaşam var. Siyasi tercihinden dolayı depremzedeleri aşağılayanlar bizim sevdamızın sırrına eremediler. CHP zihniyeti sorunu kendinde aramadı. Makarnacı, bidon kafalı diyerek insanımızı aşağıladılar.
  • Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi dediler. Bu insanları aşağılamayı tercih ettiler. Hatta gazete manşetlerinde milletin karnı tokmuş diyorlar. Her türlü hakareti yapıyorlar. Ama biz nerede hata yaptık diye sormuyorlar. Pazar günü de 17. seçimi kaybettiler. Milletten şamarı yediler. Ama çıkıp özür dilemediler samimi bir eleştiri vermediler. Bir de tehdit dilini kullandılar. CHP zihniyetinde bir şey değişmedi.
  • Cahil kendileridir, vatandaşlarımızı ayrıştıran insanları kutuplaştıran kendileridir. Sırf destek vermediği için sanatçıya ve depremzedeye kötülük yapan kendileridir. Milletimiz onları kaç kere sandığa gömerse gömsün kibrinden vazgeçmiyorlar. İstiyorlar ki her şeye rağmen millet tıpış tıpış oy versin.
  • Milletin desteğini hak edeceksin eser ortaya koyacaksın umut ve güven aşılayacaksın. Bunları yapmadan emek vermeden sonuç alamazsın. CHP Genel başkanı da bunu yapmıyor mu her defasında aynı şeyi yapıp sonuç bekliyor.
  • Milletimiz bizi bir faninin görebileceği her türlü makama getirdi. Şu saatten sonra bizim daha fazla eser kazandırmaktan başka ne amacımız olabilir. Birinci önceliğimiz depremde zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak.
  • Bayramda ilk köy evlerinin teslimini yaptık. Hiç durmadan çalışacağız. Türkiye bir seçimini daha demokrasi şöleni ile geçirmiştir. Buna rağmen CHP liderinin zehirli dilini ve yaptığı pervasız açıklamalarıyla koltuğunu kaybetmemek için tüm yollara başvuruyor. Daha düne kadar kalp yapmaktan elleri nasır tutmuştu şimdi ise masa yumruklamaktan nerdeyse bileği kırılacaktı.
  • Demokrat diye yere göğe sığdıramadıkları liderlerinin gerçek bir diktatör meraklısı olduğu görüldü. Daha düne kadar depremzedelere bedava ev sözü verenlerin, 15 Mayıs’ta sandıktan istedikleri çıkmayınca yaptıkları nobranlığı gördük.
  • Siz asla umudunuzu kaybetmeyin biz devletimizin ve milletimizin imkanlarını daha fazla seferber ederek hayata daha sıkı bağlamalarını sağlayacağız. 28 Mayıs’tan sonra çok daha farklı yatırımları yapacağız Adıyaman’da.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER