A3 Haber

Sinan Oğan “İkinci turda bedavadan destek yok, taleplerimiz olacak” demişti

Sinan Oğan “İkinci turda bedavadan destek yok, taleplerimiz olacak” demişti

Sinan Oğan “İkinci turda bedavadan destek yok, taleplerimiz olacak” demişti
Mayıs 22
18:06 2023

Az önce bir basın toplantısıyla ikinci turda Erdoğan’a destek vereceklerini kamuoyuna duyuran Sinan Oğan, ilk turdan iki gün önce gazeteci Bahar Feyzan’ın sorularını yanıtlamış, “İkinci turda bedavadan destek yok, taleplerimiz olacak” demişti.

Oğan, seçimlerin ilk turundan iki gün önce, seçimin ikinci tura kalması durumunda iki tarafla şartlarının kabul edilmesi halinde anlaşacağını söyleyerek, “Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Tabii biz bedavadan ortak olmayacağız bizim de cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamazsak da yolumuza bakacağız” demişti.

Oğan, ikinci tura kalması halinde kimi destekleyecekleri sorusuna, “Bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turun sonucunu belirleyecek olmamız önemli. İstişare ile açıklayacağız bize oy verenlere soracağız, tabanımıza soracağız, bize imza verene soracağız, kamuoyunda bununla ilgili değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle aramıza mesafe koymak olacak. Tabii biz bedavadan ortak olmayacağız bizim de cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamazsak da yolumuza bakacağız” demişti.

Oğan’ın açıklamaları ekrana şöyle yansımıştı:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER