A3 Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ın kararı yarına kaldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ın kararı yarına kaldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ın kararı yarına kaldı
Mayıs 23
12:53 2023

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Zafer Partisi’nin kararını açıkladı.

Özdağ, “Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız” dedi.

Özdağ, “İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah. Burada da şu anada kadar olumlu gelişen süreci bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada bir açıklama yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özdağ şunları söyledi:

  • Kararımızı bildirmek üzere bu toplantıyı düzenliyorduk. Yürüyen bir süreç var. Henüz sonuçlanmadığı için bugün akşam Sayın Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda halen üzerinde görüşmekte olduğumuz ve Türkiye’nin güvenliğini sağayacak, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın bir senede vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, sığınmacıların ekonomik maliyetinin artık Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ama aynı zamanda Cumhuriyet’imizin kuruluş esaslarını, Anayasa’nın ilk 4 maddesini ve 66. maddeyi güvence altına alacak ve PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle de sıfır tolerans ilkesine dayalı bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini büyük ölçüde ilerlettik. Ama nihayetlenmedi. Nihayetlenmesi ve imzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER