A3 Haber

AKP’den açıklama geldi: Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok

AKP’den açıklama geldi: Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok

AKP’den açıklama geldi: Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok
Haziran 22
09:05 2023

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok. Milletvekilimizin bir yere verdiği beyanatmış, bizim öyle bir gündemimiz yok” dedi.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun ‘genel af’ değil ancak bir affın gündeme geleceği yönündeki açıklamaları basına yansımıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündemlerinde genel af olmadığını belirtti.

Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Dağ, “Bizim için mutluluk verici. Milletimize teşekkür ediyoruz” dedi. Dağ yerel seçime ilişkin de şunları söyledi:

“Her seçime hazırız. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız, otobüs üzerinden yerel seçime hazırlanın dedi. Bu, büyük bir liderlik. O gün, ben genel merkezdeydim, bir arkadaşımızla seçim sonuçları belli olunca bir iki konuda talimatını almamız lazımdı.

Bize bile bunu verdi. Büyük bir liderimiz var, kendisi de yorulmuyor. Rehavet yok, zafer sarhoşluğu yok. MYK’da strateji ekibi de belirlendi. Toplantı yapıldı, adım adım ve il il çalışarak bu seçimlere hazırlanacağız. Ankara, İstanbul, İzmir diye bakınca, milletimiz İstanbul’da part time çalışan, İzmir’de şovmen, Ankara’da da işi gücü reklam olan belediye başkanından kurtulacak.”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER