A3 Haber

RTÜK, “Maske Kimsin Sen” programı hakkında inceleme başlatacak

RTÜK, “Maske Kimsin Sen” programı hakkında inceleme başlatacak

RTÜK, “Maske Kimsin Sen” programı hakkında inceleme başlatacak
Ocak 02
22:06 2022

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ilk bölümüyle sosyal medyada tartışma yaratan FOX TV’nin “Maske Kimsin Sen?” yarışmasına ilişkin inceleme başlatılacağını açıkladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, FOX TV’de yayınlanan “Maske Kimsin Sen” isimli programa ‘çocukların korunması özelinde’ inceleme başlatılacağını duyurdu.

Twitter’da kendisini etiketleyip “Bu programla ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı” diye soran bir kullanıcıya yanıt veren Uslu, şunları kaydetti: “Evet ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır.”

Sunuculuğunu Tansel Öngel’in, jüriliğini Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un, müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü’nün yaptığı yarışma programı 1 Ocak 2022’de yayına girmişti.

Programda kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleriyle birlikte stüdyodaki seyirciler ve ekran başındaki izleyiciler, verilen ipuçlarıyla yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER