A3 Haber

Özkan’dan hodri meydan: Mahkemede hesaplaşacağız

Özkan’dan hodri meydan: Mahkemede hesaplaşacağız

Özkan’dan hodri meydan:  Mahkemede hesaplaşacağız
Kasım 29
17:15 2019

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, ‘Saraya giden CHP’li” iddiaları üzerinden kendisine ve CHP Genel Merkez yöneticilerine yönelik haberlerine sert tepki göstererek “hodri meydan” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “havuz medyası”nın günlerdir ‘Saraya giden CHP’li iddiaları üzerinden CHP’ye ve genel merkez yöneticilerine yönelik haberlerine sert tepki gösterdi ve “hodri meydan” dedi.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada, “Yaşamım boyunca bedelini ödeyerek biriktirdiğim itibarımı saray soytarılarına asla zedeletmem diyen Özkan, hakkındaki iddialarla ilgili yargı sürecini başlattığını da bildirdi. Özkan’ın “kamuoyuna duyuru” başlıklı açıklaması şöyle:

“Sarayın talimatı ile havuz medyası ve adamlarından tarafından bir süredir hedef gösteriliyorum.

Bilinmelidir ki, ben yaşamım boyunca bedelini ödeyerek biriktirdiğim itibarımı, saray soytarılarına asla zedeletmem.

Bütün iftiralara karşı davaları, CHP Genel Merkezi’nin avukatları açmakta ve tekzipleri yollamaktadır. Hodri meydan diyorum! İspat etmeyen namerttir.

Kursağıma bir tek kuruşluk haram lokma girmediği gibi, yuvamız CHP’nin kapısından da bir eğri odunu içeri sokmam. Beni gördü mü ağzı canavarlaşanlara en güzel ders, partimizin kurullarında ve mahkemelerde verilecektir!

Batırdıkları ülkemizi yönetememe suçunu, yolsuzluklarını ve ahlaksızlıklarını iftiralar ile kapatmalarına asla izin vermeyeceğim.”

Ne olmuştu?

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ekranlarında, gazetelerinde yer vermeyen “havuz medyası”, ‘Saray’a giden CHP’li iddiası sonrasında başlayan süreçte İnce’ye sıkça yer vermeye başlamış ve CHP’li bazı yöneticileri hedef tahtasına oturtmuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da bu isimlerden biriydi. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER