A3 Haber

Erdoğan: İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyoruz

Erdoğan: İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyoruz

Erdoğan: İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyoruz
Kasım 08
16:32 2020

Kocaeli’de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Hayallerimizi önce projelere, projelerimizi de zaman içinde tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz” dedi. Erdoğan, “Bu asır, Türkiye’nin yıldızının daha da parladığı bir asır olacaktır” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Burada konuşan Erdoğan, “İş dünyamızın her meselesini kendi meselemiz olarak görüyor, sıkıntılarına, sorunlarına çözüm üretiyoruz” dedi.

Erdoğan, “Bu ülkenin potansiyelini çok iyi bilen girişimcilerimiz şeamet tellallarına kulak asmadan Türkiye’nin aydınlık geleceğine yatırım yapıyor” diye konuştu.

“Üç yıldır maçlar oynanıyordu ama açılış nasip olmadı”

Gençlik ve sporda 153 milyon liralık bir yatırımla TOKİ tarafından şehre kazandırılan 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu’nun resmi açılışını bugün yaptıklarını anlatan Erdoğan, “Aslında 3 yılı buldu ve orada maçlar oynanıyordu ama resmi açılışı yapmak nasip olmadı. Bu açılışlarla beraber resmi açılışı yapmış olalım. 3 sezondur futbol maçlarının oynandığı bu muhteşem eserin resmi açılışını yapmak ancak bugüne nasip oldu. Kocaelispor’un yeni stadyumunun hakkını verdiğini görmekten de ayrıca memnuniyet duyuyorum. Bu sene şampiyon olarak bir üst lige yükselen Kocaelispor’umuza Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılar diliyorum” dedi.

“Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz”

“Hayallerimizi önce projelere, projelerimizi de zaman içinde tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz” diyen Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Türkiye, koronavirüs salgını sürecinden ekonomik, siyasi, askeri ve diplomatik olarak çok daha güçlü bir şekilde çıkacaktır.
  • Bu asır, Türkiye’nin yıldızının daha da parladığı bir asır olacaktır.
  • Batı ülkelerindeki sefahat perdesinin altındaki zihni sefalete, geri kalmış ülkelerin varlık içinde nasıl yokluğa mahkum edildiklerine bizzat şahit oluyoruz.
  • Özellikle koronavirüs salgını döneminde Batı toplumlarındaki çarpıklıklar, adaletsizlikler çok daha aşikar hale geldi.
  • (Covid-19) Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde insanlar temel sağlık hizmetlerine ulaşamadığı için göz göre göre can verdi.
  • Batılı ülkeleri özellikle girdikleri bu çıkmazdan son dönemde sarıldıkları İslam ve yabancı düşmanlığı da kurtaramayacaktır.
  • Bizde görev almak, ateşten bir gömlek giymek demektir. Hizmete talip olan kişi aslında zorluklara, sıkıntılara, yorgunluklara, ülkesi ve milleti için davası için fedakarlıklara talip olduğunu da bilmelidir.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER