A3 Haber

NATO’dan emekli ABD’li doktor İzmir’deki evinde ölü bulundu

NATO’dan emekli ABD’li doktor İzmir’deki evinde ölü bulundu

NATO’dan emekli ABD’li doktor İzmir’deki evinde ölü bulundu
Kasım 26
08:16 2019

Yıllarca NATO’da doktor olarak görev yapıp emekli olduğu öğrenilen ABD vatandaşı James Edward Steidel, İzmir Güzelyalı’daki evinde ölü bulundu.

NATO’da doktor olarak görev yapan ve bir süre önce emekli olduktan sonra İzmir’de kalma kararı alan iki çocuk babası ABD vatandaşı 59 yaşındaki James Edward Steidel, Konak Güzelyalı Mahallesi’ndeki evinde ‘Gaya’ adlı köpeği ile yaşamını sürdürüyordu.

İki gün boyunca köpeğin sürekli havlaması sonucu, apartman sakinleri Steidel’e ulaşmak istedi ancak Steidel kapıyı açmaması üzerine, komşuları durumu Steidel’in arkadaşlarına haber verdi. Durumdan şüphelenerek eve gelen arkadaşları, Steidel’in telefonlara cevap vermemesi ve kapıyı açmaması üzerine polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile eve giriş yaptı. Evde yapılan incelemelerde, Steidel’in evin salon kısmında hareketsiz şekilde yerde yattığı görülürken, köpeği Gaya’nın ise cesedin başından ayrılmadığı dikkat çekti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolünde ise, Steidel’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı, Steidel’in evinde incelemelerde bulundu. Steidel’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından detaylı otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Steidel’in kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER