A3 Haber

Erdoğan’dan ‘Adil Öksüz’ sorusuna yanıt

Erdoğan’dan ‘Adil Öksüz’ sorusuna yanıt

Erdoğan’dan ‘Adil Öksüz’ sorusuna yanıt
Aralık 03
16:37 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Adil Öksüz’ün yerini biliyoruz’ açıklamasına ilişkin olarak konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Adil Öksüz’ün yerini biliyoruz” açıklamasına ilişkin olarak şunları söyledi:

“Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez, kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimleri tarafından da koruma altında. Bakıyorsunuz işte çok farklı ülkelere, Belçika’ya kaçıyor, oradan Almanya’ya kaçıyor vs… Şu anda ona benzer yüzlerce binlerce biliyorsunuz FETÖ’cü terörist buralarda yaşıyor. Biz bunların hepsini istedik, istedik ama adreslerini vererek istedik. Buna rağmen bu FETÖ’cü teröristleri bunların yönetimleri bize bugüne kadar teslim etmedi. Edenler yok mu, edenler var, onları da zaten açıklamasını yapıyoruz. Ama şu anda bununla ilgili böyle bir durum yok. Burada İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu da zaman içerisinde görürüz.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER