A3 Haber

Kadın cinayeti: Genç balerin evinin önünde bıçaklandı

Kadın cinayeti: Genç balerin evinin önünde bıçaklandı

Kadın cinayeti: Genç balerin evinin önünde bıçaklandı
Aralık 03
23:23 2019

Ordu’da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin 20 yaşındaki Ceren Özdemir yaşamını yitirdi. Saldırgan kaçarken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

Ordu Altınordu’ya bağlı Zaferi Milli Mahallesi’nde Balerin Ceren Özdemir, akşam saatlerinde antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Saldırgan kaçarken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 20 yaşındaki genç kadın yaşamını yitirdi. Ceren Özdemir’in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, Ceren Özdemir’in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek, “Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz” dedi.

Saldırgan aranıyor

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor. (DHA)

 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER