A3 Haber

Balerin Ceren’in katilinin arkadaşları da firar mı etti?

Balerin Ceren’in katilinin arkadaşları da firar mı etti?

Balerin Ceren’in katilinin arkadaşları da firar mı etti?
Aralık 07
17:51 2019

Ordu’da 20 yaşındaki Balerin Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç’un, firar ettiği açık cezaevinden 2 arkadaşının da kaçtığı öne sürüldü. Sosyal medyadaki iddialar ile ilgili resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı. Giresun yarı açık cezaevinden firar eden hükümlü ise Ordu’da yakalandı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi Balerin Ceren Özdemir’in katli zanlısı Özgür Arduç’un, 1 Aralık günü firar ettiği Ordu Efirli Açık Cezaevi’ndeki 2 arkadaşının dün firar ettiği iddia edildi.

Sosyal medyada ortaya atılan iddialar üzerine Ordu Üniversitesi ve öğrenci yurdu çevrelerinde güvenlik tedbirleri artırıldı. Valilik, emniyet ve savcılık tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Giresun’dan firar eden hükümlü yakalandı

Giresun’daki yarı açık cezaevinden ise önceki gün Ö.B. isimli bir hükümlü firar etti. Giresun Espiye’deki yarı açık cezaevinden götürüldüğü hastaneden firar eden cinayet hükümlüsü 50 yaşındaki Ö.B., Ordu’da yakalandı.

İddiaya göre, Ö.B., hasta olduğunu söyleyerek hastaneye gitmek istedi. Dün Giresun Üniversitesi İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen hükümlü, firar etti. Ö.B., polis ekiplerince Ordu’da yakalanarak gözaltına alındı. Ö.B.’nin Giresun’daki yarı açık cezaevine gönderileceği öğrenildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER