A3 Haber

Sinan Aygün’den Mansur Yavaş’a çağrı

Sinan Aygün’den Mansur Yavaş’a çağrı

Sinan Aygün’den Mansur Yavaş’a çağrı
Aralık 23
11:23 2019

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında öne sürdüğü rüşvet iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, “Mansur Yavaş’a bir çağrım var. Lütfen hemen geri kalan 79 dosyayı bir aç bakalım neler var ” dedi.

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki rüşvet tartışmalarının ardından Sinan Aygün basın toplantısı düzenledi.

Düzenlediği basın toplantısında Mansur Yavaş’a çağrıda bulunan Aygün, “Mansur Yavaş’a bir çağrım var. Lütfen hemen geri kalan 79 dosyayı bir aç bakalım neler var. Bu 30 katrilyonu, benim hesabımı yaptığım gibi 950 milyon ranttan yaptıysan vay bu belediyenin haline. Yazık olur Ankara’ya diye düşünüyorum” dedi.

“Ankara’daki tüm müteahhitlerin zan altında”

Yaşanan süreçte Ankara’daki tüm müteahhitlerin zan altında kaldığını savunan Aygün, “Ankara’daki bütün iş alemi, müteahhitler şu anda zan altında. Şu anda bu arsaların tapuları burada. Arsa 12 bin 82 metredir. Mansur Bey’in dediği gibi 20 bin metrekare arsa değildir. Bunun 2721 metresi şahsıma aittir, arsa da 20 bin metre değildir” diye konuştu.

Cemaat suçlamalarını reddetti

Aygün, hakkındaki cemaat suçlamalarını redderken, “Sayın Yavaş diyor ki ‘Parayı FETÖ’cülere verdi, yurt dışına kaçtı’ bu sene 40’ıncı yılım benim. Hayatımın hiçbir devresinde yurt dışına bir lira para yollamadım. Yurt dışında gayrimenkul almadım. Acaba Londra’da kimin evi var, kimlerin ne şirketleri var? Bir de bunun araştırın bakalım. FETÖ’cülükle suçlanacak en son insan benim” şeklinde konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER