A3 Haber

‘Tasarruf yapacaksan ‘saray’ında yap, öğrencinin yemeğinden yapma’

‘Tasarruf yapacaksan ‘saray’ında yap, öğrencinin yemeğinden yapma’

‘Tasarruf yapacaksan ‘saray’ında yap, öğrencinin yemeğinden yapma’
Ocak 04
18:28 2020

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Üniversitesi’nde yemek protestosu yapan öğrencilere destek verirken,”Tasarruf sırası çocukların boğazına mı geldi? Tasarruf yapacaksan ‘Saray’ında yap. Üniversite öğrencisinin yemeğinden yapma!” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kadın Muhtarlarımızı Dinliyoruz” programında konuştu. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada İstanbul Ünviersitesi’nde yemek protestosu yapan öğrencilere destek verdi.

Kılıçdaroğlu, “Bakın son günlerde İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciler var. Bunlar bizim çocuklarımız. O anne baba bu çocuğunu üniversiteye göndermek için neler yapmadı ki? Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi. Aman çocuğum üniversiteye gitsin, aman çocuğumun okusun, aman iyi bir iş bulur aman dedi. Üniversiteyi kazandığı zaman sevindi. Hala boğazından keser gönderir. Bu çocukların sabah kahvaltısını kestiler. Yemeklerini kesiyorlar. Ya bunlar bu memleketin çocukları kardeşim. Bu memleketin çocukları. Yani tasarruf yapa yapa üniversite öğrencisinin yemeğine, kahvaltısına mi sıra geldi ya. Tasarruf yapacaksan yap sarayında yap tasarrufu kardeşim. Üniversite öğrencisinin tasarrufu mu olur” dedi (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER