A3 Haber

Elçi: Üzerimdeki dört yıllık kar erirse, her şey ortaya çıkar

Elçi: Üzerimdeki dört yıllık kar erirse, her şey ortaya çıkar

Elçi: Üzerimdeki dört yıllık kar erirse, her şey ortaya çıkar
Şubat 13
16:52 2020

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin ölümüyle ilgili üç polisin ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadelerinin alınmasının ardından Türkan Elçi, eşinin kabrine gitti. Sosyal medya hesabından “Tahir’den görüş almaya gittim. “Üzerimdeki dört yıllık kar erirse, her şey ortaya çıkar” dedi” paylaşımı yaptı.

A3 Haber Merkezi- Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin tarihi Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaptığı sırada öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yıllar sonra Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 10-11 Ocak’ta üç polisin şüpheli sıfatıyla ifadesini aldı. Yaşanan bu gelişme üzerine Türkan Elçi, eşinin kabrine ziyarette bulundu.

Polislerin ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadelerinin alındığını öğrenen Türkan Elçi, eşinin kabrini ziyaret etti. Elçi, Twitter hesabından Tahir Elçi’nin kabrinin fotoğrafıyla “Bu sabah 3 şüpheli polisin ifadesi ile ilgili Tahir’den görüş almaya gittim. İnanıyor musun? dedim. Önce sustu. Sonra “Üzerimdeki dört yıllık kar erirse, her şey ortaya çıkar” dedi. Beraber yağan karı seyrettik” yazısını paylaştı.

Ne olmuştu?

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, 28 Kasım 2015 günü, Diyarbakır Sur’da, Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaptığı sırada PKK üyeleri ile polisler arasında çıkan çatışmada başından vurularak katledilmişti. 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER