A3 Haber

İmamoğlu isyan etti: Ülkenin gündemi beni çileden çıkartıyor

İmamoğlu isyan etti: Ülkenin gündemi beni çileden çıkartıyor

İmamoğlu isyan etti: Ülkenin gündemi beni çileden çıkartıyor
Nisan 14
18:45 2020

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını sürecinde çalışan metro ve tramvay sürücüleri ile atık yakma çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, “Böyle bir dönemde, ülkemizin ‘gündemi ne’ diye bakarsanız, açıkçası o gündem de beni çileden çıkartıyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs sericinde çalışmak zorunda olan belediye personeline moral ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, ilk ziyaretini Topkapı – Mescid-i Selam T4 Tramvay Hattı’nın ilk durağı olan Topkapı’daki dinlenme tesisinde, metro ve tramvay sürücülerine yaptı.

İmamoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Böyle bir dönemde, ülkemizin ‘gündemi ne’ diye bakarsanız, açıkçası o gündem de beni çileden çıkartıyor. Çok üzülüyorum. Ülkemizin gündemi ne? Bu, hiç doğru bir gündem değil. Halbuki, her türlü seferberliği iyi yönetmenin kuralları var: Uzlaşacaksınız; kayıtsız şartsız bir araya geleceksiniz. Konunun içeriğine göre, uzmanlarıyla süreci yöneteceksiniz. Biz, ulaşım hizmeti vermeye çalışıyoruz. Basit bir konu değil bu. Hizmet sürdürürken, hepinizin sağlığı için dua ediyorum. Allah, hepinizi ve ailenizi korusun” dedi.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER