A3 Haber

‘Kuzuların Sessizliği’ dizi oluyor

‘Kuzuların Sessizliği’ dizi oluyor

‘Kuzuların Sessizliği’ dizi oluyor
Mayıs 09
10:06 2020

ABD merkezli CBS kanalının yeni sezonda yayınlayacağı diziler açıklandı. Bu diziler arasında efsanevi Kuzuların Sessizliği filminin dizisi öne çıktı.

Televizyon kanalları yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni dönem için hazırlıklarını yapmaya başladı. ABD’li kanal CBS de yeni dizilerinin duyurusunu yaptı. Kanalın yeni yayın döneminde ekrana getireceği dizilerin arasında Kuzuların Sessizliği dikkat çekti.

Webtekno’dan Emre Ömer Zehir’in gamespot.com’dan aktardığı habere göre Kuzuların Sessizliği daha önce iki defa karşımıza çıkmıştı. Yeni dizide, 1991’de yılında Jodie Foster ve 2001 yılında da Julianne Moore tarafından canlandırılan Clarice Starling’i bu kez Rebecca Breeds oynayacak.

Bu dizide filmin sona ermesinden altı ay sonrasına, 1993 yılına döneceğiz. Yapımcılar bu dizide Hannibal Lecter’dan sonrasında Starling’in yaşadıkları ve “anlatılmamış hikâyesinin” aktarılacağını belirtiyor. Kal Penn, Michael Cuditz, Devyn A Tyler ve Nick Sandow gibi isimler de diziye dahil olacak.

Öte yandan dizide ikonik kötü Hannibal Lecter’ı kimin canlandıracağına dair bir bilgi yok. Bu denli güçlü bir karakteri canlandıracak ismi bulmak hiç de kolay bir şey değil. CBS’nin tercihinin kim olacağı merak ediliyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER