A3 Haber

‘Bira’ dedi diye ceza veren RTÜK, yerine gönderdiği kasette ‘mey’i övdü

‘Bira’ dedi diye ceza veren RTÜK, yerine gönderdiği kasette ‘mey’i övdü

‘Bira’ dedi diye ceza veren RTÜK, yerine gönderdiği kasette ‘mey’i övdü
Mayıs 26
16:53 2020

Radyocu Nihat Sırdar, kendisine RTÜK tarafından verilen üç günlük yayın durdurma cezası sırasında RTÜK’ün ‘mey’ öven bir program gönderdiğini ve Kafa Radyo’da bunun yayınlandığını açıkladı.

A3 Haber Merkezi- Radyocu Nihat Sırdar, kendisine RTÜK tarafından verilen üç günlük yayın durdurma cezası sırasında RTÜK’ün “mey” öven bir program gönderdiğini ve Kafa Radyo’da bunun yayınlandığını söyledi.

Nihat Sırdar, Gazete Pencere’de bugün yayınlanan köşesinde geçtiğimiz hafta gündem maddelerinden birisinin de kendisi olduğunu, bir dinleyicinin yolladığı “Karantina günlerinde evde birçok şey yapmayı öğrendim. Mesela yufkaları üçgen şeklinde kesip zeytinyağı ve baharatladıktan sonra fırına atıyorum. Çok güzel cips oluyor. Biranın yanında iyi gidiyor” sözlerini okuduktan sonra RTÜK tarafından programa üç günlük yayın durdurma cezası verildiğini yazdı.

“Bira dediğim için ceza yayınında mey muhabbeti”

Sırdar, “Bizim aile 50 kişiyi götürür” sözlerine de RTÜK’ün üç gün yayın durdurma vermesinden sonra yeniden gündeme geldiğini söyledi.

Sırdar yazısının son bölümünde ise ceza sonrası RTÜK’ün yayınlanması için gönderdiği programda ‘mey’in övüldüğünü belirterek “Elazığ şehrinin güzelliklerinin anlatıldığı belgeselin içinde geçen yine yörenin ünlü bir ozanının ‘mey’i öven ve ne kadar da güzel tüm dertlere iyi geldiğini anlatan metin beni benden aldı. Bira dediğim için ceza aldığım yayında mey muhabbeti hakikaten tam yerinde oldu yani” dedi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER