A3 Haber

Anneanne ve torunun öldüğü yangını çıkardığı belirlenen kişi tutuklandı

Anneanne ve torunun öldüğü yangını çıkardığı belirlenen kişi tutuklandı

Anneanne ve torunun öldüğü yangını çıkardığı belirlenen kişi tutuklandı
Temmuz 31
12:27 2020

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın ile çocuğun ölümüne neden olan yangını çıkardığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Esenyurt’ta 8 yaşındaki Ela Şeliman ve anneannesi Suna Urtanur’un ölümüne neden olan yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli Ahmet T. tutuklandı.

DHA’nın haberine göre; Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir binanın bodrum katında 28 Temmuz tarihinde sabah saat 07.50 sıralarında meydana gelen olayda Suna Urtanur (56) ile 8 yaşındaki torunu Ela Şeliman hayatını kaybetmiş, olayda ayrıca 3 kişi yaralanmıştı.

Benzer suçlardan kaydı var

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde olayın kundaklama sonucu meydana geldiği tespit edilmişti.

Görüntülerdeki kişinin benzer suçlardan da kaydı olan Ahmet T. olduğu belirlendi. Şüpheli Ahmet T. polisin düzenlediği operasyonla Bahçelievler’de yakalandı. Ahmet T.’nin 2019 yılında Sultangazi’de “Yangın çıkarma” nedeniyle 3 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Cezaevine gönderildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Ahmet T. dün Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılığın sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen Ahmet T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt’ta çıkarttığı yangında Suna Urtanur ve torunu Ela Şeliman’ın ölümüne sebep olan Ahmet T.’nin 2019 yılında Sultangazi’de çıkan bir yangında hırsızlık yaparken yakalandığı görüntüler ortaya çıktı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER