A3 Haber

Muharrem İnce’den Bahçeli’ye yanıt: Yorumları hükümsüzdür

Muharrem İnce’den Bahçeli’ye yanıt: Yorumları hükümsüzdür

Muharrem İnce’den Bahçeli’ye yanıt: Yorumları hükümsüzdür
Ağustos 15
20:42 2020

Muharrem İnce, ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ni başlatacağını açıklamasının ardından kendisine destek veren MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sosyal medya hesabından yanıt verdi, “Hakkımda yaptığı yorumlar hükümsüzdür” dedi.

A3 Haber Merkezi- Muharrem İnce, ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ni başlatacağını açıklamasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “destek” olarak yorumlanan sözlerine sosyal medya hesabından “Hakkımda yaptığı yorumlar hükümsüzdür” yanıtı verdi.

İnce’nin düzenlediği basın toplantısından sonra MHP lideri Bahçeli, “Parti kurur mu kurmaz mı bilemiyorum, ama bildiğim ve tespit ettiğim husus şudur: 4 Eylül’de, Sivas Kongresi’nin ruhuyla atacağı adımla CHP içinde Atatürk’e dönüş hareketini başlatacaktır. Değerlendirmem budur. Yani kaynağından ve kökünden kopan CHP’yi özüne döndürmek maksadıyla çaba sarf edecektir. Anlaşılan odur ki, bin günde memleket parolasıyla Atatürk’ü ve kurucu değerleri hareketinin mihveri yapacağı anlaşılmaktadır. CHP’nin içişlerine bizim karışmamız elbette doğru olmayacaktır. Ama gördüğümüz gerçekler de bunlardır. CHP’de Atatürk’ün ahı tutmuş, geçmişe özlem yeşermiş ve yükselmiştir. Artık taşeron ve teslimiyetçi bir zihniyetin geldiğimiz bu aşamada işi oldukça zordur” demişti.

İnce, bu açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bahçeli’nin kendisi hakkındaki yorumlarının ‘hükümsüz’ olduğunu belirten İnce şu ifadeleri kullandı: “Sayın Devlet Bahçeli ‘Muharrem İnce CHP içinde Atatürk’e dönüşü başlatacaktır’ dedi. Ancak kendisi desteklediği hükümetin Atatürk’e dönüşünü başlatamadığı, Atatürk’e beddua eden Diyanet İşleri Başkanını görevden aldıramadığı için hakkımda yaptığı yorumlar hükümsüzdür.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER