A3 Haber

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: Üç ölü, bir yaralı

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: Üç ölü, bir yaralı

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: Üç ölü, bir yaralı
Ağustos 18
08:27 2020

Erzurum’un Karayazı ilçesinde bahçede erik toplayan çocuklar arasında çıkan kavgaya büyükler de dahil oldu. Kavgada baba ve iki oğlu öldü, bir kişi de yaralandı.

Olay, dün Karayazı ilçesine bağlı Çakmaközü Mahallesi’nde meydana geldi. Bahçede erik toplayan Kaya ve Özmen ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Kavgaya aileler de dahil oldu. Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada 51 yaşındaki Reşit Kaya ile çocukları 22 yaşındaki Sezgin ve 16 yaşındaki Selman öldü, Ramazan Özmen yaralandı. İhbar üzerine mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Ramazan Özmen, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen baba ve oğullarının cenazeleri ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili yedi kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçleri önlem alırken, Özmen ailesi, yeni bir olayın yaşanmaması için mahalleden ayrıldı.

​Adli Tıp Kurumu’nun önünde cenazeleri bekleyen Reşit Kaya’nın kardeşi Metin Kaya, kavganın çocukların kavgası nedeniyle çıktığını söyledi. Metin Kaya, “Ağabeyimin evinin önüne gelen Sebahattin ve Ramazan Özmen, telefon açarak çıkın dışarı demişler. Ağabeyim ve çocukları dışarı çıkarken ateş açıp onları öldürüyorlar” dedi.

Otopsi sonrası baba ve oğullarının mahallede toprağa verileceği belirtildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER