A3 Haber

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına saldırı

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına saldırı

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına saldırı
Eylül 21
22:36 2020

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlıkçılara hasta yakınları saldırdı. Sağlık emekçileri kendini hastanenin bir bölümüne kapatmak zorunda kaldı.

A3 Haber Merkezi- Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları sağlıkçılara saldırdı. Sağlık çalışanları kendini hastanenin bir bölümüne kapatmak zorunda kaldı. Sağlıkçılar kapıyı güçlükle tutarken çığlık sesleri duyulmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre yaşanan silahlı çatışmanın ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan biri yaşamını yitirdi. Bunun üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırdı. Kendilerini güçlükle hastanedeki bir bölüme kapatan sağlıkçılar canlarını zor kurtardı.

Sağlık personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin olay hakkında bilgi aldığı ve sağlık emekçilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

“Hekimleri hedef göstermekten vazgeçin”

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, olayla ilgili görüntüleri Twitter adresinden paylaştı. Emir, “Canları pahasına salgınla mücadele eden hekimleri hedef gösterirseniz, ortaya böyle görüntüler çıkar. İktidar, aklını başına almalı ve toplum nezdinde sağlıkçıların itibarını yükseltecek bir tutum sergilemelidir. Siyasetçiler, hekimleri hedef göstermekten vazgeçmelidir” dedi.

 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER