A3 Haber

Ahmet Davutoğlu: Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni

Ahmet Davutoğlu: Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni

Ahmet Davutoğlu: Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni
Kasım 21
18:48 2020

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor. Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni” dedi.

A3 Haber Merkezi- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Siirt İl Kongresi’nde hükümetin koronavirüs salgını ile mücadelesini eleştirdi. Davutoğlu, “Sağlık sistemimiz büyük bir baskı altında. Varsa yoksa ekonomimiz uçuyor, sağlık sistemimiz mükemmel, dünyanın en başarılı korona mücadelesini biz yapıyoruz, bütün dünyaya yardım yapıyoruz. Yahu bu nasıl hastalıklı bir ruh halidir” diye konuştu.

Davutoğlu şöyle konuştu: “İnsan hakları dediniz, ertesi gün Diyarbakır’da yine kelepçe, yine soruşturma, yine 1990’lar manzaraları. Ağzınızdan seneler sonra adalet kelimesi çıktı ertesi gün affedip serbest bıraktığınız bir yeraltı dünyası lideri ortağınızla birlikte ana muhalefet partisi liderini ağza alınmayacak küfürlerle tehdit etti. Yıllar sonra hukuk dediniz ertesi gün milyarları gömüp İstanbul’u İstanbul olmaktan çıkaracak projenize karşı çıkan belediye başkanına akla ziyan soruşturma başlatıldı. Geçen hafta faiz artırmanın ekonomiye nasıl zarar vereceğini söylediniz, ertesi gün faizler yüzde 15 çıkarıldı. İnsan hakları reformu yapacağız diyen Erdoğan, karşısında kimi bulsa terörist deyip karakola götüren yargı ve İç İşleri Bakanı. Hukuk reformu yapacağız diyen Erdoğan, karşısında bu mafya düzeni devam edecek diyen ortağı. Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor. Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni! Erdoğan millete acı reçete yazmayı bıraksın önce kendisine görünen ve görünmeyen ortaklarının yazdığı acı reçeteyi millete açıklasın.”

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER