A3 Haber

Serkan Kurtuluş’tan “FETÖ borsası” ifşaatı: Binali Yıldırım’ın bağlantısı var mı?

Serkan Kurtuluş’tan “FETÖ borsası” ifşaatı: Binali Yıldırım’ın bağlantısı var mı?

Serkan Kurtuluş’tan “FETÖ borsası” ifşaatı: Binali Yıldırım’ın bağlantısı var mı?
Kasım 25
12:07 2020

Arjantin’de tutuklu bulunan ve İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “FETÖ borsası” davasında yargılanan organize suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş, şimdi de gazeteci-yazar Ahmet Nesin’e bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce A3 Haber’e ifşaatlarda bulunan Serkan Kurtuluş benzer iddialarını yinelerken, “Binali Yıldırım’ın FETÖ borsasıyla nasıl bir bağlantısı var” sorusunu yanıtladı.

A3 Haber Merkezi | İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “FETÖ borsası” davasında yargılanan ve Arjantin’de tutuklu bulunan Serkan Kurtuluş, Artı Gerçek yazarı Ahmet Nesin’in YouTube kanalına da bazı açıklamalarda bulundu. Kurtuluş, “FETÖ borsası” konusunda çok şey bildiği için AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş’un 2019’da öldürüldüğünü yineleyen Serkan Kurtuluş, “Nükhet Hotar da bu işlerin içinde olmasına rağmen, onun ifadesi bile alınmıyor. Nükhet Hotar, Ahmet Kurtuluş’un bildiklerinden daha çok şey biliyor olmalı. Eğer Hotar’a dokunurlarsa, o da birilerine dokunur, bu nedenle ona bir şey olmuyor” dedi.

Binali Yıldırım’ın “FETÖ borsası” ile nasıl bir ilgisi var?

Ahmet Nesin’in “Bu “FETÖ borsası” olayının baş faili kim” sorusunu yanıtlayan Serkan Kurtuluş, “Bunlar direkt Binali Yıldırım’la görüşüyordu. Nükhet Hotar’ın bağlantısı direkt Binali Yıldırım’laydı. Binali Yıldırım Ankara’da kimle irtibattaydı onu bilmiyorum. Nükhet Hotar hem milletvekili hem AKP genel başkan yardımcısıydı. Buradan ekonomik olarak kazanç sağlıyorlardı. FETÖ borsası neden olayda da Ankara’ya para gidiyordu. Bunlar istihbaratla koordineli şekilde çalışıyorlardı” dedi.

Binali Yıldırım’ın oğluna para gitti mi?

“Binali Yıldırım’ın oğulları bu işin içinde mi” sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş şöyle konuştu: “Nükhet Hotar, Ankara’da bir iş olduğunda direkt Binali Yıldırım’la görüşüyordu. Ama o FETÖ borsasından elde edilen paralardan bir kısmının Binali Yıldırım’ın oğluna gittiğini biliyorum, duydum. Gözlerimle şahit olmadım ama konuşma olarak duydum. Konuşmalarda Binali Yıldırım’ın oğluna para gönderildiğini duydum.”

İşte Serkan Kurtuluş’un Ahmet Nesin’e anlattıkları: 

YouTube video

Serkan Kurtuluş iki ay önce A3 Haber’e konuşmuştu

Arjantin’de tutuklu bulunan Serkan Kurtuluş, “FETÖ borsası” ve işlenen diğer suçlara dair çeşitli açıklamaları A3 Haber’e yapmıştı. Kurtuluş’un A3 Haber’e yaptığı açıklamalara şu bağlantılardan ulaşılabilir:

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER