A3 Haber

Eşcinsellik karşıtı milletvekili eşcinsel ilişki partisinde basıldı

Eşcinsellik karşıtı milletvekili eşcinsel ilişki partisinde basıldı

Eşcinsellik karşıtı milletvekili eşcinsel ilişki partisinde basıldı
Aralık 02
09:32 2020

Avrupa Parlamentosu Milletvekili Jozsef Szajer, Brüksel’deki bir eşcinsel barın üzerinde düzenlenen eşcinsel partisinde sokağa çıkma yasağını ihlal ederken basıldı.

Macaristan anayasasında eşcinsel evlilikleri yasaklayan değişikliğin mimarı olan, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Jozsef Szajer, Brüksel’deki bir eşcinsel barın üzerinde düzenlenen cinsel ilişki partisinde basıldı.

22.00 – 06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanan Brüksel’de polis, geçen Cuma akşamı, yasağa rağmen, kent merkezindeki Steenstraat’ta bir izinsiz parti düzenlendiği ihbarını aldı.

Sokağa çıkma yasağını ihlal

BBC Türkçe’nin haberine göre, polis merkezine yakın konumdaki bir eşcinsel barın birinci katında düzenlenen yasadışı etkinliği sonlandırmak için binaya giren polis, eşcinsel cinsel ilişki partisi düzenleyen ve büyük bölümü çıplak olan 25 kişiyle karşılaştı.

Eşcinsel cinsel ilişki partisine katılanlar arasında, son dönemde LGBT karşıtı görüşleri nedeniyle eleştirilen Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın partisine mensup Avrupa parlamenteri Jozsef Szajer ile 2 üst düzey Avrupa Birliği (AB) diplomatının da bulunduğu ortaya çıktı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER