A3 Haber

Çakıcı’nın yakın arkadaşı Çakmaktaş: Alaattin Çakıcı’nın arabası arandı, bu ne demek oluyor?

Çakıcı’nın yakın arkadaşı Çakmaktaş: Alaattin Çakıcı’nın arabası arandı, bu ne demek oluyor?

Çakıcı’nın yakın arkadaşı Çakmaktaş: Alaattin Çakıcı’nın arabası arandı, bu ne demek oluyor?
Aralık 10
00:48 2020

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın “yakın arkadaşı” Üzeyir Çakmaktaş, Çakıcı’nın aracının arandığını duyurdu.

Üzeyir Çakmaktaş, İstanbul Vadisi’ndeki ofisinden arkadaşlarıyla çıkan suç örgütü lideri Çakıcı’nın yolda İstanbul KOM ekipleri tarafından durdurularak arandığını duyurdu.

Çakmaktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

  • Neler oluyor? Bu ne demek? Bu talimatı kim verdi? Bugün saat 18.45 sularında İstanbul Vadi’deki ofisinden çıkıp trafikte seyreden @alattincakici ve arkadaşlarının araçları İstanbul KOM ekiplerince durduruldu, arandı. Görevlendirilmiş KOM ekibi, yapılana rutin uygulama demiş!
  • Polis, gerek duyarsa her vatandaşı çevirebilir, arayabilir. Bu polisin görevidir, görevini yapan polise saygı duyarız. Ancak, CHP ve HDP’nin TBMM’de eylem birliği yaparak Alaattin Çakıcı’yı “terörist” yaftasıyla suçlaması ile eş zamanlı bu tasarruf akıllarda soru işareti bırakmış oldukça da manidar bulunmuştur.
  • KOM, yol kontrolü yapmaz, yapmışsa nokta atışı olarak alınan bir talimatın gereğini yapmıştır. CHP ve HDP’nin “terörist” suçlamasına maruz kalan Alaattin Çakıcı’yı  güzergahta durdurarak kontrole tabi tutmak, olsa olsa Fetö ve PKK’ zihniyetli kriptoların işi olabilir.
  • Güzergahta teröristlere hedef gösterilen birinin aranması akla başka bir şey getirmiyor. O noktada arama-kontrol yapılarak bölgeye, mekana dikkat mi çekilmek istendi? Malum, İstanbul Vadi’de Alaattin Çakıcı’nın ofisi olduğu gibi Mehmet Ağar’ın oğlunun eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlunun da ofisi var.
  • Terörist ithamına maruz bırakılarak PKK’ye, DHKP-C’ye hedef gösterilen Alaattin Çakıcı’nın manidar zamanda ve mahalde durdurularak aranması idari soruşturmayı gerektiren bir durumdur.
  • Konunun hassasiyeti dikkate alınarak sorulu ve/veya sorumlular hakkında gereken işlem yapılmalıdır. Terörist: Mahir Çayan’dır, Selahattin Demirtaş’tır! #AlaattinÇakıcıteröristdeğildir

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER