A3 Haber

Erdoğan: CHP’nin İngiliz, Fransız’a ses çıkarmayıp Katarlı olunca ses çıkarması faşizmin işaretidir

Erdoğan: CHP’nin İngiliz, Fransız’a ses çıkarmayıp Katarlı olunca ses çıkarması faşizmin işaretidir

Erdoğan: CHP’nin İngiliz, Fransız’a ses çıkarmayıp Katarlı olunca ses çıkarması faşizmin işaretidir
Aralık 11
14:42 2020

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “CHP’nin başındaki zatın İngiliz, Fransız yatırımcılara ses çıkarmayıp, Katarlı olunca ses çıkarması bunların ruhuna sinmiş faşizmin işaretidir. Uluslararası yatırımcıları niyetlerinden vazgeçirmek suretiyle ülkemiz ekonomisi baltalamayı, mümkünse tümden yıkmayı hedefliyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

“Ülkemizin savunma sanayine yapılan hiçbir saldırı masum değildir. Her saldırının gerisinde sinsi ve alçakça bir niyet vardır.” diyen Erdoğan, “Bir insan bu değerlerden nasiplenmemişse yönünü şaşıran ok gibi dönüp kendi halkını vurmaya başlıyor. Bunun en başında da CHP geliyor.” diye konuştu.

“Katarlı olunca ses çıkarıyorlar”

Erdoğan:

  • Savunma sanayine yapılan hiçbir saldırı masum değildir. Projelerimizi hedef alan her saldırının gerisinde sinsi ve alçakça bir niyet vardır
  • CHP’nin başındaki zat ve yönetiminin son dönemde tüm mesailerini harcadıkları konulara bir bakın. İnsansız hava araçları projemize saldırıyorlar, motor projemize saldırıyorlar, helikopter projemize saldırıyorlar.
  • CHP’nin başındaki zatın azgınca saldırıya geçtiği bir diğer konu uluslararası yatırımcılardır. CHP’nin başındaki zatın İngiliz, Fransız yatırımcılara ses çıkarmayıp, Katarlı olunca ses çıkarması bunların ruhuna sinmiş faşizmin işaretidir. Uluslararası yatırımcıları niyetlerinden vazgeçirmek suretiyle ülkemiz ekonomisi baltalamayı, mümkünse tümden yıkmayı hedefliyorlar.
  • Kılıçdaroğlu artık siyaset biliminin konusu olmaktan çıkmış, başka bir bilimin konusu haline gelmiştir.
  • Başkalarına tacizci diyen ancak kendi partilerindeki rezilliklerin üstünü örtmeye çalışan bunlar değil mi?
  • Türkiye’nin ikinci büyük partisinin böyle yüz kızartıcı iddiaların yuvası haline dönüşmüş olmasından biz utanç duyuyoruz.
  • Bunca kamburla insan içine çıkamazlar
  • Avrupa Birliği üyesi ülkeler içerisinde aklıselim sahibi ülkeler burada olumlu tavırlar ortaya koyarak, bu oyunu boşa çıkardılar.
  • ABD ve AB ile iki tarafın da görmezden gelemeyeceği köklü ilişkilerimiz var. Yaptırım gündemi fayda sağlamaz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER