A3 Haber

Koronavirüs zirvesinde Candy Crush skandalı

Koronavirüs zirvesinde Candy Crush skandalı

Koronavirüs zirvesinde Candy Crush skandalı
Ocak 25
19:34 2021

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in 16 eyalet başbakanıyla mevcut pandemi kısıtlamalarını görüştüğü toplantıda Thüringen eyaleti başbakanı Bodo Ramelow ‘Candy Crush’ oynadı.

A3 Haber Merkezi | 19 Ocak günü Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile ülkenin 16 eyaletinin başbakanının katıldığı pandemi kısıtlamaları üzerine bir toplantı düzenlendi. Toplantıda pandemi kısıtlamaları 14 Şubat’a kadar uzatıldı. Otobüs, tramvay ve trenlerde tıbbi maske takma zorunluluğu getirildi.

Ancak pandemi kısıtlamaları toplantısıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 16 eyalet başbakanından biri olan Thüringen eyaleti başbakanı Bodo Ramelow’un toplantı sırasında Candy Crush oynadığı ortaya çıktı.

“10 seviye geçtim”

Alman Bild gazetesinin “Bu bir ölüm kalım meselesiyken Ramelow, Corona zirvesinde Candy Crush oynadı” haberiyle duyurulan skandal sonrası Bodo Ramelow’dan açıklama geldi.

İnternet üzerinden katıldığı bir programda konuşan Ramelow, “Bazıları Sudoku oynuyor, bazıları satranç veya Scrabble oynuyor. Ben ‘Candy Crush’ oynuyorum” dedi.

İnternet üzerinde binden fazla izleyicinin önünde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Ramelow, Candy Crush oynamanın kendisi için bir rahatlama yöntemi olduğunu ve bunun bir sır olmadığını söyledi. Bu önemli toplantıda oyun oynadığını kabul eden Ramelow, toplantı sırasında Candy Crush’de 10 seviye birden geçtiğini gururla söyleyerek dinleyenleri şaşırttı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER