A3 Haber

AKP’nin “1 Nisan şakası” da güldürmedi

AKP’nin “1 Nisan şakası” da güldürmedi

AKP’nin “1 Nisan şakası” da güldürmedi
Nisan 01
15:56 2021

AKP’nin 1 Nisan şakası yapmak için hazırladığı video yine güldürmedi. CHP’ye “tek icraatı heykel” iması üzerinden yüklenen AKP’nin videosu sosyal medyada alay konusu oldu.

Partinin Twitter adresinden paylaşılan videoda “Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatler” yazısının ardından aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de yer aldığı isimler heykel ve anıt açılışlarında görülüyor.

Ardından AKP’nin 1 Nisan şakası “Tabii ki bu bir şakaydı. İşte şimdi gerçekler” yazısıyla devam ediyor. Görüntülerde İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri, “yerli” otomobil TOGG, üçüncü köprü, Avrasya Tüneli, şerit yollar, inşaat görüntüleri, “yerli” üretim İHA’yı imzalayan Tayyip Erdoğan, Oruç Reis gemisi görüntüleri geliyor. Son sahnede de Ayasofya Camisi ve gülümseyen Erdoğan görüntüsü izleniyor.

Videonun altına binlerce yorum gelirken, bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülerde yer alanların icraat değil, vatandaştan alınan vergiyle yerine getirilen devlet görevleri olduğuna dikkat çekti. Bazıları da başta Melih Gökçek ve dinozorları olmak üzere AKP’li belediyelerin yaptırdığı estetik açıdan hayli tartışmalı heykellerden örnekler paylaştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER