A3 Haber

Erdoğan: 2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz

Erdoğan: 2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz

Erdoğan: 2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz
Nisan 17
15:57 2021

Hasankeyf-2 Köprüsü açılışında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz. Umutlarını Türkiye’nin tökezlemesine bağlayan muhterislere fırsat vermeyeceğiz” dedi. Ayrıca Erdoğan, Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesinin DSÖ ve batılı yayın organları tarafından örnek gösterildiğini iddia etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasankeyf-2 Köprüsü açılışında konuştu. Erdoğan, “Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor. Türkiye’nin koronavirüs salgınıyla mücadelesi hem Dünya Sağlık Örgütü hem de batılı basın yayın organları tarafından örnek gösteriliyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • “Bölücü terör örgütü, Batmanlı, Mardinli, Hakkarili, Şırnaklı, Diyarbakırlı kardeşlerimiz hizmet almasın diye her türlü iğrençliği sergilediler.
  • Bölgeye yatırım getiren iş adamlarını baskıyla yıldırmaya çalıştılar. Belediye araçlarını sokaklara hendek açmak için kullandılar. İçeride bölücü örgütün güdümündeki yapıların, dışarıda onların destekçilerin barajla ilgili yürüttükleri kampanyaları dün gibi hatırlıyoruz.
  • Bizi engellemek isteyenlere hep daha büyük eserleri ülkemize kazandırarak verdik. Ilısu Barajımızı kötüleme yarışına girenler bu dev eser tamamlandığında kullanmak için sıraya girdiler.
  • 2002 yılında 83 adet tünelimiz mevcutken bugün bu sayı 435’e yükseldi. Demiryollarında ülkemizi hızlı ve yüksek hızlı tren hatlarıyla tanıştırdık. Şehirlerimizin önemli kısmına raylı sistem hatları, metrolar, tramvay hatları kazandırdık. Havalimanı sayımızı 56’ya çıkartarak havayolunu halkın yolu haline getirdik.
  • Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor. Türkiye’nin koronavirüs salgınıyla mücadelesi hem Dünya Sağlık Örgütü hem de batılı basın yayın organları tarafından örnek gösteriliyor.
  • 2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz. Umutlarını Türkiye’nin tökezlemesine bağlayan muhterislere fırsat vermeyeceğiz.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER