A3 Haber

Gri pasaportla insan kaçaklığına tutuklama

Gri pasaportla insan kaçaklığına tutuklama

Gri pasaportla insan kaçaklığına tutuklama
Nisan 23
12:42 2021

Kendilerini devlet görevlisi gibi gösterip, gri pasaport düzenleyerek yurtdışına kaçırma olayını organize eden suç örgütüne jandarma ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda yakalanan altı kişiden ikisi tutuklandı.

Tekirdağ’da kendilerini devlet görevlisi olarak gösterip gri pasaport düzenleyerek insanları 6 bin avro karşılığında yurt dışına kaçıran şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 6 kişiden 2’si tutuklandı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, S.B., S.G., A.Y., Ü.B., S.V. ve S.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şahıs kaçtı. Kaçan şahsı yakalamak için operasyon başlatıldı. Şahısların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.V. ve S.G. isimli şahıslar tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilirken, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi ile başlayan “gezi” adı altında yurt dışına insan çıkarmaya aracılık yapılması olayı sonrasında birçok ilçe belediyesine sıçramıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER