A3 Haber

Sedat Peker’den çok konuşulacak “Defne” mesajı: Anlatmaya başlarım

Sedat Peker’den çok konuşulacak “Defne” mesajı: Anlatmaya başlarım

Sedat Peker’den çok konuşulacak “Defne” mesajı: Anlatmaya başlarım
Mayıs 26
17:34 2021

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Peker mesajında, “Ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım” dedi.

Sedat Peker, çektiği videoların yanı sıra attığı mesajlarla da dikkat çekti. Son olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da tepkisiyle karşılaşan Peker, “Defne” diye bir isim vererek uyarıda bulundu. Peker mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!”

Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası Allah kerim. La Galibe İllallah!

Adam gibi savaşırsanız, mert bir düşmanla karşılaşacaksınız. Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız.

Sizin eski ortağınız fetöcüler o an nezarette olan bir suçluyu tercüman diye kayıt yapıp o tecavüz dosyasını hazırladılar. Bu pazar ve sonralarında etlerinizi parça parça koparacağım. Rezil olacaksınız.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER