A3 Haber

15 Temmuz’da çekilen video ortaya çıktı: Ahmet Onay, ayağındaki küçük çizikle “gazi” olmuş!

15 Temmuz’da çekilen video ortaya çıktı: Ahmet Onay, ayağındaki küçük çizikle “gazi” olmuş!

15 Temmuz’da çekilen video ortaya çıktı: Ahmet Onay, ayağındaki küçük çizikle “gazi” olmuş!
Temmuz 10
10:39 2021

Erdoğan’ın öptüğü, Sedat Peker’in araba hediye ettiği “15 Temmuz gazisi” Ahmet Onay’ın, o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı iddia edildi. Konuyla ilgili bir videoda paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alnından öptüğü, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in araba hediye ettiği, maaş bağlanan, kamuda işe başlayan “15 Temmuz gazisi” Ahmet Onay’ın, o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili sosyal medyada, olay gecesinin videosu paylaşıldı.

15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanında “yaralandığı” belirtilen ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerde yatarken alnından öptüğü 18 yaşındaki Ahmet Onay, meydanlardaki “demokrasi nöbeti”ni sürdüreceklerini söylemişti.

15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanında “yaralandığı” belirtilen ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yerde yatarken alnından öptüğü 18 yaşındaki Ahmet Onay, bir taraftan ağlarken, bir taraftan da “Fotoğraf çektiniz mi?” diye sordu.

O dönem Ahmet Onay’la ilgili çıkan haber şöyle:

Ailesiyle Esenyurt’ta yaşayan Onay, darbe girişiminden haberdar olduktan sonra arkadaşlarıyla Atatürk Havalimanına gitti. Onay, burada darbe girişimine karşı verdiği mücadele sırasında yaralandı. Yere yığılan Onay’ı, özel uçağı Atatürk Havalimanı’na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanına giderek alnından öptü. Cep telefonuyla çekilen bu görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasıyla Onay, darbe girişimine karşı duruşun sembol isimlerinden biri oldu. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından meydanlarda “demokrasi nöbeti”ni sürdüren Onay, o gece yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

“Yaralarım ağır” dedi

Öte yandan Ahmet Onay ismi, 15 Temmuz süreciyle ilgili dağıtılan kayıt dışı silahlarla ilgili gündeme geldi. Sedat Peker’in “şahit” gösterdiği Ahmet Onay, silahların Balat’taki kilise sokağında dağıtıldığında Onay’ın da orada olduğunu vurgulamasından sonra Onay, “Yaralarım ağır olduğu için araçtan inip ne olduğunu göremedim” demişti!

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER