A3 Haber

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı: Havlayan köpekten ürken polisin şikayetiyle ifade verdim

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı: Havlayan köpekten ürken polisin şikayetiyle ifade verdim

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı: Havlayan köpekten ürken polisin şikayetiyle ifade verdim
Ağustos 31
19:03 2021

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken polis memurunun şikayeti üzerine Valilik’in gönderdiği müfettişe ifade verdim” dedi.

Seçer, sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken polis memurunun şikayeti nedeniyle kendisi hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Vahap Seçer, “Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken “polis memuru”nun şikayeti üzerine Valilik’in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin” yazdı.

Kendisi hakkında şikayette bulunan yurttaşın, belediyeye yaptığı başvurunun aynı gün içinde sonuçlandırıldığını da belirten Seçer, ekran görüntüsü de paylaştı.

Başarır tepki gösterdi: Yazıklar olsun

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Vahap  Seçer hakkında açılan soruşturmayı şöyle değerlendirdi:

  • Şimdi anlatacaklarıma sizler de inanamayacaksınız. Mersin’de iki köpek, sabah namazını kıldıktan sonra yürüyen bir polis memurunu ürküttüğü için, havladığı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den şikayetçi oldu. Mersin Valiliği soruşturma başlattı. Ve bugün Mersin Belediye Başkanımız, müfettişlere ifade verdi.
  • Evet, sabah namazını kıldıktan sonra, Ankara Belediyesi’ne giden; attığı imzalarla, verdiği ihalelerle Ankaralıyı milyarlarca lira zarara uğratan Melih Gökçek hakkında bir tek soruşturma yok. Ayakkabı kutularıyla ilgili bir tek soruşturma yok. Yolsuzlukla ilgili bir tek soruşturma yok. Mersin sokaklarında iki köpeğin havlaması, bir memuru ürkütmesi yüzünden soruşturma açılıyor.
  • Vah benim güzel ülkeme. Gerçekten ‘Şaka mı, gerçek mi?’ dedim. Sayın Başkanla konuştum, gerçek çıktı. Yazıklar olsun.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER