A3 Haber

Resmi Gazete’de yayımlandı: Diyanet’e yeniden Ali Erbaş atandı

Resmi Gazete’de yayımlandı: Diyanet’e yeniden Ali Erbaş atandı

Resmi Gazete’de yayımlandı: Diyanet’e yeniden Ali Erbaş atandı
Eylül 17
00:19 2021

Dev bütçesi ve yaptığı hoyrat harcamaların yanı sıra AKP’nin siyasi figürü haline dönüşen Diyanet İşleri Başkanlığı’na Ali Erbaş yeniden atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ali Erbaş yeniden Diyanet işleri başkanlığına atandı.

Kararda, Diyanet İşleri Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 7’nci maddeleri gereğince Erbaş’ın yeniden atandığı belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na, Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Yeniden Atanması Hakkında Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararda, Diyanet İşleri Başkanlığı’na, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince Ali Erbaş’ın yeniden atandığı belirtildi.

Erbaş: Daha bir aşk ve heyecanla ile yeniden bismillah 

Atama kararının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ali Erbaş, “Daha bir aşk ve heyecan ile yeniden bismillah” dedi. Erbaş, açıklamasında şunları belirtti:

  • Anayasamızın ‘toplumu din konusunda aydınlatma’ görevini verdiği Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Başkanı olarak bu ulvî göreve bizi yeniden atama takdirinde bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.
  • Rabbim! Kolaylaştır, zorlaştırma; hayırla tamamlamayı nasib eyle.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER