A3 Haber

Binali Yıldırım: Kılıçdaroğlu helallik istiyor, verelim gitsin

Binali Yıldırım: Kılıçdaroğlu helallik istiyor, verelim gitsin

Binali Yıldırım: Kılıçdaroğlu helallik istiyor, verelim gitsin
Kasım 20
17:48 2021

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, “Ana muhalefet partisi genel başkanı, helallik istiyor; verelim gitsin. Bizim milletimiz; cömerttir, helallik isteyene helalliğini verir” dedi.

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Gümüşhane’de partisinin İl Danışma Toplantısı’na katıldı. Burada partililere seslenen Yıldırım, Gümüşhane’ye 19 senede 18 milyar lira yatırım yaptıklarını söyledi.

Toplantıya telefonla katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan da partilileri selamlayarak, Salyazı’da yapımı süren Gümüşhane-Bayburt Havalimanı’nın 2023’ten önce hizmete gireceğini duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gerçekleştirdikleri en büyük reformun silahlı kuvvetler reformu olduğunu kaydeden Yıldırım, “Darbeden çıkmış bir ordu üzerinden daha 1,5 yıl geçmeden güneyimizde oluşturulmaya çalışılan terör devletine karşı operasyon gerçekleştirdi. Fırat Kalkanı operasyonunu gerçekleştirdik. ‘Bu silahlı kuvvetler, artık belini doğrultamaz’ dedikleri bir anda en başarılı operasyonu gerçekleştirdik. Sürekli içeride ve dışarıda konuşanları görüyoruz. Bunun sebebi açıktır çünkü Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede var olduğu sürece emperyalist güçler amaçlarına erişemiyorlar, oyunları bozuluyor” diye konuştu.

“Helallik vermekle olmaz”

Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helallik’ çıkışıyla ilgili de şöyle konuştu:

  • “Türkiye’yi hazmedemeyenlerin olduğunu biliyoruz, onları da rahatsız etmeye devam edeceğiz. Ana muhalefet partisi genel başkanı, helallik istiyor; verelim gitsin. Bizim milletimiz, cömerttir; helallik isteyene helalliğini verir. Bizim helallik vermemiz yetmez, 2023’te helallik sandıkta görülecek. Eğer bir insanı sevmezseniz ülkeye hizmet edemezsiniz. Bizim başarımızın arkasında millet sevdası ve sevgisi var.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER