A3 Haber

CHP’li Belediye Başkanı, Binali Yıldırım’ı hâlâ “başbakan” sanıyor: Minnet ve şükranlarını sundu

CHP’li Belediye Başkanı, Binali Yıldırım’ı hâlâ “başbakan” sanıyor: Minnet ve şükranlarını sundu

CHP’li Belediye Başkanı, Binali Yıldırım’ı hâlâ “başbakan” sanıyor: Minnet ve şükranlarını sundu
Şubat 24
17:29 2022

Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Alt Kapı Otoparkı’nın işletme haklarının belediyede kaldığını duyurarak, “Sayın Başbakan Binali Yıldırım’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve çok kıymetli ekibine, AKP’li İzmir milletvekilleri Atilla Kaya’ya, Hamza Dağ’a minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. CHP’li başkanın, herhangi bir CHP’li siyasetçinin adını anmaması dikkat çekti.

İzmir’in Selçuk ilçesinde, Efes Alt Kapı Otoparkı işletme haklarının belediyede kalması için Haziran ayından bu yana sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Otopark ihalesinin iptaline karar verildi. Efes Belediye Meclisi’nin tüm üyelerinin, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin birlikte mücadele ettiği konuda, son olarak CHP’li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, AKP’li Sema Yeşilçimen, Hakan Bayraklı, MHP’li Burhan Öznur ve CHP’li Nuri Caferoğlu ile birlikte Ankara’ya giderek, bir dizi temasta bulunmuştu.

CHP’li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ihalenin iptalini duyurduğu konuşmasında şunları söyledi:

Kentimizin ekonomisine için çok önem arz eden Efes Alt Kapı Otoparkı’na ilişkin meclisimizde grubu olan bütün partilerle birlikte yaptığımız itirazlar kabul edilerek, ihalenin iptali kararı verildi. Sayın Başbakan Binali Yıldırım’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve çok kıymetli ekibine, İzmir milletvekilleri Atilla Kaya’ya, Hamza Dağ’a ve Efes Selçuk’ta faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütleri ve yöneticilerine, tüm siyasi partiler ve yöneticilerine ama her şeyden önce Efes Selçuk halkına minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Biz bir arada olarak bu işi başardık. Bundan sonra yapacağımız bütün müracaatlarda, Efes Selçuk yararına olabilecek bütün iş ve işlemlerde bu gördüğünüz ekip ile birlikte elimizden geldiğince çaba sarf edeceğiz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER