A3 Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İBB, PKK dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İBB, PKK dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İBB, PKK dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırıyor
Nisan 28
22:09 2022

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefet partilerinin kurduğu altılı masayı eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin terör örgütü PKK’nın dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırdığı iddia etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep’te iftar yemeğinde bir araya geldi. Oktay, “altılı muhalefeti” eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “PKK dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırdığını” iddia etti.

“Yuvarlak masa etrafında senaryo yazıyorlar”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, her gün Türkiye’yi tüm illeri ve ilçeleriyle geliştirmenin, kalkındırmanın mücadelesini verdiklerini belirterek, “Muhalefet ise bir yalan perdesiyle tüm icraatlarımızın üstünü örtme yönünde beyhude bir çaba içerisindedir. CHP’si, HDP’si, İYİ Partisi her gün bir başka senaryo ile bir başka tiyatroyu gündem sahnesinde sergilemektedir. Senaryoları yuvarlak masa etrafında toplandıkları o suni toplantılarda mı yazıyorlar, gizli ortaklarından mı sipariş ediyorlar, rüyalarında mı görüyorlar bilemeyiz. Ama şunu biliyoruz ki milletimiz bu oyunlara gelmez. İşte Enerji Bakanlığımız açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun evini ziyaret edip, elektiriği kesik diye lanse ettiği vatandaşın aslında elektriğinin kesik olmadığı ortaya çıktı” dedi.

“PKK’nin dağ kadrosundan eli kanlı teröristi işe sokmuşlar”

Fuat Oktay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ısrarla teröristlere maaş bağladığını reddettiğini ancak PKK’nin dağ kadrosundan eli kanlı teröristi getirip belediyede işe soktuklarını iddia ederek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ısrarla teröristlere maaş bağladığını reddediyordu. Gördünüz PKK’nın dağ kadrosundan eli kanlı teröristi getirip Belediye’de işe sokmuşlar. Muhalefetin kendi söylediği yalanına inanan patolojik hali, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘mitomani’ hastalıklarının gittikçe nüksettiğini gösteriyor. Şifayı mübarek ramazan vesilesiyle doğrulukta bulmalarını diliyorum. Yüzyıllardır ticarette güvenin, sosyal hayatta eminliğin ve dik duruşun simgesi olmuş Gaziantep’ten kendilerine çağrıda bulunuyorum. Artık sahtelikten kurtulup, milletin gerçeklerini kabul edin. Anadolu’nun irfanını, insanımızın ferasetini hafife almayın. Cumhurbaşkanımıza 3-5 kendini bilmezin savurduğu tehditler ve çırpınışlar; kendilerini bekleyen siyasi hezimetin farkında oldukları içindir. Milletin iradesiyle seçtiği, dünya mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımızı kimse hadsiz şekilde diline dolayamaz, adını ağzına alamaz. Bu hadsizliği de kesinlikle sineye çekmiyoruz” ifadesini kullandı.

“Bağımsız yargının verdiği hükümlere her kurum saygı duymak zorundadır”

Fuat Oktay, Gezi parkı davası sanıkları ve Osman Kavala hakkında verilen kararla ilgili, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve bağımsız yargının verdiği karara herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi. Oktay, “Türkiye bir hukuk devletidir ve bağımsız yargının verdiği hükümlere içeriden, dışarıdan herkes ve her kurum saygı duymak zorundadır. Biz milletimizin değerlerinin hiçe sayılmasına ve kandırılmasına asla müsâmaha göstermedik, göstermeyiz. 20 yıldır nasıl milletimizle gönül gönüle, yürek yüreğe yürüdüysek geleceğe de yine bu şekilde birlik, beraberlik içinde yürüyeceğiz’’ diye konuştu. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER