A3 Haber

Adana’da bir şahıs terk edilince evi ateşe verip kaçtı

Adana’da bir şahıs terk edilince evi ateşe verip kaçtı

Adana’da bir şahıs terk edilince evi ateşe verip kaçtı
Ağustos 29
15:48 2022

Adana’nın Seyhan ilçesinde 20 yaşındaki Ömer S., dini nikahla birlikte yaşadığı 2.5 aylık hamile 18 yaşındaki Dilan U. kendisini terk edince evdeki kanepeyi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Koza Mahallesi’nde 2.5 aylık hamile Dilan U., dini nikahla birlikte yaşadığı Ömer S. ile iddiaya göre, uyuşturucu kullandığı için sık sık tartışmaya başladı. Ömer S.’den psikolojik şiddet gördüğünü belirten Dilan U., ayrılmaya karar verip, beş gün önce ailesinin evine taşındı. Cep telefonu ile bugün öğle saatlerinde Dilan U.’yu arayan Ömer S., “Eve dön, yoksa yakacağım” dedi. Dilan U.’dan olumsuz yanıt alan Ömer S., dört katlı binanın ikinci katındaki evinin balkonunda bulunan kanepeyi ateşe verdi.

Alevler, kısa sürede daireyi sardı; binada oturanlar da panikle dışarı çıktı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbarla adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü. Bu sırada bir kişi de balkondaki şebeke demirlerinden tırmanarak, ikinci kattaki dairede birinin olup, olmadığını kontrol etti. Dairedeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, Ömer S. kaçtı.

Polis, Ömer S.’yi yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER