A3 Haber

İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu onursuzdur

İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu onursuzdur

İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu onursuzdur
Kasım 08
18:41 2022

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Kaç seçim kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğunu işgal eden Kılıçdaroğlu onursuzdur” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu için “onursuz” dedi. Soylu, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

  • “Onursuz olan, Kılıçdaroğlu’dur. Büyükelçilere bu cennet vatanı pazarlayan, askerimize ‘kimyasal silah’ kullanıyor iftirası atanları savunan, Emniyet ve Jandarma’ya ‘cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti’ yaftası takan, PKK’nın Suriye kolu PYD’yi ‘barış elçisi'(!) ilan eden, PKK mensuplarını sözde ‘gazeteci’ diyerek savunan, Türkiye’de terör bitiyor diye üzülen, eşkıya takımına mahkeme bastıran, 15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyen, kaç seçim kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğunu işgal eden, Kılıçdaroğlu onursuzdur.”

Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında, “Haftada 5 bin satıcı yakalanıyor ne demek? Soylu’nun itirafına teşekkür ederim. Kendileri itiraf ediyorlar ama bana kızıyorlar. Neden? Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyorlar. Hiç kimse endişe etmesin Bay Kemal 10’uncu köye gidecek yine de halkın çıkarını sağlayacaktır. Şimdi soruyorum; bu uyuşturucu baronlarının onların maşalarının ülkemizde işi ne? Sokaklarımız bu kadar mı güvensiz? Gençlerimiz bu kadar mı tehlike altında? Sesiniz kesiliyor, itiraf ediyorsunuz. Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder” demişti…

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER