A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Yakalandın, hem de fena yakalandın

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Yakalandın, hem de fena yakalandın

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Yakalandın, hem de fena yakalandın
Aralık 12
22:11 2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi ‘evlendirmesine’ ilişkin yaptığı açıklamalarda “Kızımızın erken yaşta evliliği” ifadelerini kullanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen! Yakalandın, hem de fena yakalandın” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi ‘evlendirmesi’ ve H.K.G’nin uzun yıllar cinsel istismara maruz bırakılmasına yönelik açıklamalarına tepki gösterdi

Erdoğan’ın “Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda haklı şekilde tepkiye yol açan bir kızımızın erken yaşta evliliği ile öncesinde ve sonrasında yaşanan acılar hususundaki görüşlerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum” ifadelerine yaptığı açıklamaya yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen! Yakalandın, hem de fena yakalandın” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Çocuğun erken yaşta evlendirilmesi” mi dedin sen? Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen! 6 yaşında çocuk sistematik tecavüze uğradı, şürekan yıllarca sümenaltı etti. Yakalandın, hem de fena yakalandın…” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER