A3 Haber

Erdoğan: Karadeniz’de keşfettiğimiz doğalgazı 2023’ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız

Erdoğan: Karadeniz’de keşfettiğimiz doğalgazı 2023’ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız

Erdoğan: Karadeniz’de keşfettiğimiz doğalgazı 2023’ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız
Aralık 25
21:43 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum’da buluştuğu gençlere “Şunu lütfen hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın, bizim 20 sene boyunca yürüttüğümüz mücadeleye siz sahip çıkacaksınız” dedi.

Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen “İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a” başlıklı programda gençlerle bir araya geldi.

Erdoğan’ın açıklamalarından bazı satır başları şu şekilde:

  • Birileri FETÖ’cülerle hamburger yemek için 10 bin kilometre uzağa gidiyorken, biz cağ kebabı yedik.
  • Türkiye’yi 2053 vizyonuyla buluşturacak, ardından 2071 yeni nesillerin eline emanet edecek olan kuşaklar sizlersiniz. Gençler şunu aklınızdan çıkarmayın. Bizim 20 yıldır sürdürdüğümüz mücadeleye siz sahip çıkacaksınız.
  • Bay Kemal ne diyor? 1 senede bütün yurt sorunlarını çözermiş. Ya senin 11 tane büyükşehrin var. Oralarda kaç tane yurt yaptınız?
  • Karadeniz’de keşfettiğimiz 540 milyar metreküplük doğalgazı 2023’ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız.
  • Bir hafta sonra içinde bulunduğumuz yıla veda edecek, inşallah 2023’ü karşılayacağız. 2023 sıradan bir yıl olmanın ötesinde, tarihimizde pek çok dönüm noktasını barındıran bir sembol. Artık nüfusumuz da 85 milyon olmayacak. 86 milyona çıkacağız.
  • Birileri Suriye’nin kuzeyine gidip oralarda turistik seyahat yapacaklarmış, onlar terörle böyle mücadele ediyor biz inlerine girerek ediyoruz, farkımız bu.
  • Türkiye’nin yetişmiş insan kaynağından istifade etmek yerine yabancı ekonomi komiserlerinden medet umanlara bu ülkenin gerçek potansiyelini ispat edeceğiz.
  • (Altılı masa) Her türlü ayak oyununun çevrildiği, fitne, fesadın kol gezdiği bu garip birliktelikten ülkeye ve gençlere hayır gelmeyeceği anlaşılmıştır. Şayet solukları yetip ayakta kalabilirlerse 2023 seçimleri, eski Türkiye bakiyesi bu arkaik ekibin siyasetten silinmesine vesile olacaktır.
  • 2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencimiz ilk defa oy kullanacak, sandıktan kimin çıkacağının kararını en çok da bu gençlerimiz verecek.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER