A3 Haber

Bir tribün yasağı daha: Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü taraftarı alınmayacak

Bir tribün yasağı daha: Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü taraftarı alınmayacak

Bir tribün yasağı daha: Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü taraftarı alınmayacak
Mart 01
14:44 2023

Kadıköy’ün ardından, İnönü Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ın tribünlerinden yükselen “hükümet istifa” sloganları bir yasak kararı daha getirdi. Beşiktaş-Ankaragücü maçına, İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları alınmayacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftada Beşiktaş 5 Mart günü evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak. İl güvenlik kurulu kararıyla deplasman seyircisi alınmayacağı kararı verildi.

MKE Ankaragücü Karşılaşması İl Güvenlik Kurulu Kararı şöyle:

Ankaragücü karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlarımız bilet satın alabilirler.

10.02.2022 tarihinden itibaren Ankaragücü logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır.

Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

”Ankaragücü karşılaşmasında Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır.

Beşiktaş’tan açıklama

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada ise, “MKE Ankaragücü karşılaşması ilk güvenlik kurulu kararı. Ankaragücü karşılaşmasında Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Ne olmuştu?

Maraş depreminin ilk günlerinde bazı kamu kuruluşların afet bölgelerinde yetersiz ve eksik çalışması yönündeki tepkiler stadyumlara da yansıdı. Fenerbahçelilerin 25 Şubat’taki Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” diye slogan atması gündem olmuştu. 27 Şubat’ta da İnönü Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ın tribünlerinden “Hükümet istifa” sloganı yükselmişti. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasına, misafir takım seyircisinin (Fenerbahçe) alınmayacağı açıklamıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER