A3 Haber

İyi Parti’den yeni seçim videosu: RTE sunar; Deftere yazılanlar

İyi Parti’den yeni seçim videosu: RTE sunar; Deftere yazılanlar

İyi Parti’den yeni seçim videosu: RTE sunar; Deftere yazılanlar
Nisan 14
19:21 2023

İyi Parti seçim kampanyasına ilişkin yeni bir video daha yayınladı. Videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘deftere yazılanlar’ cümlesi vurgulandı.

Seçime günler kalan partilerin seçime ilişkin paylaşımları sürüyor. İyi Parti’nin yayınladığı son videoda 6 Şubat Kahramanmaraşlı depremlere dikkat çekildi.

Videoda yer alan ifadeler şu şekilde:

“Yani buna ihmal denmez, buna ancak olsa olsa bunun şartlarına uymamak denir. ’85 milyonu yasa boğan bir çaresizlik’. Sesimi duyan var mı?

İşte çıkmış bir tanesi Kızılay nerede diyor? Ne çadırını, ne yemeğini görmedik diyor. Günü geldiğinde, şu anda tuttuğumuz defteri de açacağız.

Türkiye 6 Şubat depremlerinin sınamasından alnının akıyla çıkmıştır.

Nasıl çıkacak bunlar? Ha! Nasıl çıkacak bunlar? Hele gidin öbür mahalleye daha enkaza gelmemişler. Hiçbir afette vatandaşlarımızın nerede bu devlet diyen feryadını duyuyoruz. Nerede bu hükümet? Nerede bu Recep Tayyip Erdoğan? Nerede? Ayaklarımın ucuna basarak utanarak yürüdüm. Duymasın enkaz altındaki insanlar diyerek geçtim. İki torunum, bir oğlum bir gelinim içeride AFAD nerede? Devlet nerede? ‘Sorumsuz ve ciddiyetsiz bir yönetim’ Vatandaşlar Vali’ye tepki gösterdi. Vali güldü.

Bunlar kader planının içerinde olan şeyler. ‘Her geçen gün kaybolan bir vicdan’ Cumhur ittifakı olarak hepimiz sahadayız.

Bizi kaderimize terk ettiniz. Dayanıklı yollar sayesinde ulaşımı kesintisiz sağlamış olduk. Arama-kurtarma çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz. Bu işler Ankara’dan konuşmayla olmuyor güzel kardeşim.

‘Depremzedeyi müşteri bilen aciz bir ticaret’ Kızılay’ın Ahbap’a çadır sattığı iddiaları gündeme gelmişti. 2 bin 50 çadırımız Ahbap’a maliyet fiyatıyla teslim edilmiş.

‘Millete yapılan bir ihanet’ İmar barışıyla 88 bin 507 vatandaşımızın sıkıntısını çözdük. Deprem tam ayaklarımızın altında.

İmar müdürü gelsin, eseriyle övünsün. Yuvam denilen binalar mezara, tuzağa dönüştü. Yalvarıyorum ya Antakyalı olarak, buradaki vinçler ceset için olmasın.

İlk gün bazı sıkıntılar yaşandı ama bunlar bizim bildiğimiz işler.

‘Ama çok yakında ‘ Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak.”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER