A3 Haber

Seçimler yaklaştıkça MHP içinde cinayetler. Nesin ve Öztürk değerlendirdi

Seçimler yaklaştıkça MHP içinde cinayetler. Nesin ve Öztürk değerlendirdi

Seçimler yaklaştıkça MHP içinde cinayetler. Nesin ve Öztürk değerlendirdi
Mayıs 01
12:31 2023

Gazeteci Ahmet Nesin Yeni Marko Paşa isimli Youtube kanalında a3haber yazarı gazeteci Serdar Öztürk ile seçimler yaklaştıkça artan şiddeti ve siyasi partilerin içindeki tartışmaları değerlendirdi.

Gazeteci Ahmet Nesin’in Youtube üzerinde yayımlanan Yeni Marko Paşa kanalında 14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça iktidar partileri içinde yaşanan çatışmalar ve tartışmalar değerlendirildi. Eski MHP İl yöneticisinin, yine MHP ilçe başkanı tarafından silahla vurularak öldürülmesine dikkat çeken Ahmet Nesin parti içinde yaşananan şiddetin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, bunun seçim sonuçlarının iktidarın aleyhine gelişmeye başlamasıyla orantılı olduğunu söyledi.zarı Serdar Öztürk ise kamuoyunun çok ilgi göstermediği son cinayetin aslında siyasetin nasıl gergin bir havada yapıldığına örnek olduğunu belirterek, kamuoyundaki sessizliğin ise anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Seçim yaklaştıkça iktidarın bakanlarının çıkışlarına da değinen Nesin, bunun anlamının toplumdaki kutuplaşmanın artması olduğuna dikkat çekti. Gazeteci Öztürk ise bakanların çıkışının diğer olaylardan bağımsız olmadığına dikkat çekerek, AKP içinde Erdoğan’sız çözüm arayanların bu çıkışlarla Erdoğan’a kötülük yaptıklarını söyledi.

Ahmet Nesin ve Serdar Öztürk’ün katıldığı programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER