A3 Haber

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış

Ocak 12
18:52 2020

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ezeli rakipleri Trabzonspor ve Galatasaray’ın kendilerine yönelik açıklamalarına sert şekilde yanıt verirken, Trabzonspor’un sırtını devlete dayadığını savundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya’da sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı otelde basının karşısına çıktı. Son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Başkan Koç,  Trabzonspor sırtını devlete dayadığını ileri sürdü. Başkan Ali Koç, “Trabzonspor sağolsun Türkiye’de haklı rekabetin bekçisi konumunda, gün aşırı açıklama yapıyorlar. Sırtını devlete dayamışlar. Stadı devlet yapmış, olsun Türkiye’de birçok stadı devlet yapıyor. Ünal Karaman istifa etti, bizi ilgilendirmiyor ama zorla konunun içine çekiliyoruz. Bizim hocamızın istifası söz konusu değilken birçok iddia çıktı ama Ünal Karaman’ın durumu gazetelerde bile yer almadı” diye konuştu.

“Ahmet Ağaoğlu’na soruyoruz”

Başkan Ali Koç, Ünal Karaman’ın istifasının ardından yaşanan sürece dair yaptığı açıklamada, “Koskoca bir şehrin belediye başkanı, bu karmaşayı Fenerbahçe’ye bağladı. Nereden aklına esti, Bu cinlik nereden? Bu nasıl saygısızlık? Sonrasında attığı tweeti kaldırdı. 5. maddede bir Bakan’dan bahsediyor ve diyor ki ‘Bu bakan Trabzonspor’un içişlerine asla karışmadı, ve öyle bir yardımcı oldu ki Trabzonspor iflastan kurtuldu.’ Yine bir milletvekili, bu tartışmayla ilgili tweetler atıyor ve ‘Bakan Bey’in, yardımlar yaptığı Trabzonspor’dan sadece başarı beklentisi olabilir’ diyor. Allah daha çok versin, gözümüz yok. Ahmet Ağaoğlu’na soruyoruz, kimler sizden loca aldı, ne kadar verdi? Türkiye’de en pahalı localar bizimdir, gelin gelirleri karşılaştıralım. Trabzonsporlu olmayan ama devlet ile iş yaptığı için Trabzonspor’dan loca alan iş adamları var mı? Bunları biz söylemiyoruz, belediye başkanı, milletvekilleri söylüyor. Yeter artık! Türk sporunda barış olsun, gelin beraber olalım dilinden anlamıyorsunuz” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER