A3 Haber

İki kişi daha intihar etti, bir kişi intihardan vazgeçirildi!

İki kişi daha intihar etti, bir kişi intihardan vazgeçirildi!

İki kişi daha intihar etti, bir kişi intihardan vazgeçirildi!
Ocak 15
17:59 2020

Bursa İnegöl’de yakınlarını ziyarete gelen Kazakistan vatandaşı Rufat A. istinat duvarına bağladığı telle kendini asarak yaşamına son verdi. Balıkesir Burhaniye Cezaevi’nde 28 yıldır tutuklu olan Nurcan Bakır, intihar ederek yaşamını yitirdi. İstanbul Bahçelievler’de bir elektrik diğerine çıkan Ömer K. intihar girişiminde bulundu. İki saatin sonunda ikna edilerek vazgeçirildi.

A3 Haber Merkezi- Ekonomik kriz, yaşam pahalılığı, ekonomik zorluk ve işsizlik gibi bir çok etken sonucu umudunu yitiren insanlar, intihar ederek yaşamını yitiriyor. Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Sadece bugün iki kişi intihar etti, bir kişi intihar girişiminden döndürüldü.

Kazakistan’dan ziyarete geldi, intihar etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinin kırsal Yeniceköy Mahallesi Balkan Caddesi’ndeki bir sitede meydana gelen olayda, Kazakistan’dan dün yakınlarını ziyaret için gelen 25 yaşındaki Kazakistan vatandaşı Rufat A., intihar ederek yaşamını yitirdi.

Cansız bedeni bulunan Rufat A.’nın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

28 yıllık tutuklu Nurcan Bakır yaşamına son verdi

Gebze Kadın Kapalı Cezaevi’nden Balıkesir Burhaniye Cezaevi’ne sevk edilen ve 28 yıldır tutuklu olan Nurcan Bakır, intihar ederek yaşamına son verdi.

Cezaevi yönetimi tarafından ailesine bu sabah, “odasında yaşamına son verdiği” bilgisi verilen Bakır’ın cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü öğrenildi.

İntihar girişiminde bulundu, ikna edildi

İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna Ladin Sokak’ta bir elektrik diğerine çıkan Ömer K. intihar girişiminde bulundu. Olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tedbir amaçlı yere branda sererken, olay yerine müzakereci çağrıldı.

Sokak üzerinden geçen Müge Anlı, intihar girişimini görerek aracından indi. İntihar girişiminde bulunan Ömer K., ile konuşmak isteyen Anlı itfaiyenin merdiven aracına çıktı. Ömer K., ile konuşmaya çalışan Anlı bir süre sonra merdiven aracından inerek hoparlör ile seslenerek ikna etmeye çalıştı.

Bir süre sonra olay yerine sunucu Esra Erol da geldi. Erol da hoparlör ile intihar girişiminde bulunan kişiyi ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından Ömer K., ikna edilerek aşağı indirildi ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER