A3 Haber

Altı gün önce kaçırılan elektrik işçisi Gökhan Güneş evine döndü

Altı gün önce kaçırılan elektrik işçisi Gökhan Güneş evine döndü

Altı gün önce kaçırılan elektrik işçisi Gökhan Güneş evine döndü
Ocak 26
10:12 2021

İstanbul Başakşehir’de işe giderken kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırılan Gökhan Güneş evine döndü.

Elektrik işçisi Gökhan Güneş, Başakşehir İkitelli’de 20 Ocak Çarşamba günü belediye otobüsünden indiği sırada 3-4 kişilik grup tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırıldı. Güneş’in kaçırılma anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kayda alınırken, aile, kaçıranların polis olduğunu belirterek, açıklama yapılmasını talep etti. Ancak polis, Güneş’i kendilerinin gözaltına almadığını öne sürmüştü.

Gökhan Güneş’in akıbetinin açıklanması için pazar günü eylem yapılırken, ablası Gülhayat Güneş de gözaltına alındı. Gülhayat Güneş kendilerini gözaltına alan polislerin “Gökhan’ı muhtemelen TEM almıştır. Birkaç güne bırakırlar” dediğini ve bir Emniyet Müdürü’nün de “En kısa sürede sana teslim edeceğim” ifadesini kullandığını açıkladı.

Bu sabah evine döndü

Bu gelişmelerin ardından Gökhan Güneş bu sabah evine döndü. Ezilenlerin Hukuk Bürosu’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Güneş’in bu sabah erken saatlerde İkitelli’deki evine döndüğü duyuruldu.

Güneş’in bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ezilenlerin Hukuk Bürosu, konuya ilişkin ayrıntılı açıklamanın gün içinde yapılacağını aktardı.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER