A3 Haber

Erdoğan’dan muhalefete: Zeki Müren de bizi görecek mi seviyesini geçemediler

Erdoğan’dan muhalefete: Zeki Müren de bizi görecek mi seviyesini geçemediler

Erdoğan’dan muhalefete: Zeki Müren de bizi görecek mi seviyesini geçemediler
Ocak 05
14:18 2023

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti olarak bizim icraatlerimizin yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez” dedi.

Erdoğan, partisinin genel merkezinde AKP Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti olarak bizim icraatlerimizin yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Uygulama özellikle sahadaki çalışmalarımızı rahatlatacaktır. AK Parti’m Mobil Uygulama ve Dijital Platformu’nun kritik seçim arifesinde ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Siyasette dijitalleşmenin öncüsü de AK Parti’dir. Buradan teşkilatımızın tüm mensuplarını AK Partim Mobil Uygulama ve Dijital Platformu’nu kullanmaya davet ediyorum.
  • Teşkilat olarak sahada en çok görünür olan, en fazla koşturan siyasi faaliyet biziz. Partimize ve davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Onlar vizyon ve proje olarak vatandaşın karşısına sadece boş lafla çıkarken biz yeni müjdelerle yolculuğumuzu kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz.
  • Her geçen gün AK Parti ve Cumhur İttifakı ile 6’lı masa denen derme çatma yapı arasındaki vizyon farkı ortaya çıkıyor. İnsanımız aciz bu ekipten hiçbir fayda gelmeyeceğini çok iyi biliyor.
  • Bunların umutsuz vaka olduğunu anlamıştır. Vizyon toplantılarına gelmeye tenezzül dahi etmeyen, yabancı ekonomi komiseriyle görüntülü konuşmayı ileri teknoloji sananlar aslında teknoloji özürlü olduklarını ortaya koymuşlardır. 25-30 yıl öncesinin teknolojisini millete yutturmaya çalışmak kibrin ve cehaletin alasıdır. Böyle çarpık bakan bir zihniyetin milli teknoloji hamlemizi yani Togg’u, Kızılelma’yı, ANKA’yı idrak etmesi elbette mümkün değildir.
  • Bunların teknoloji bilgisi meşhur bir filmimizdeki “Zeki Müren de bizi görecek mi” diye anlatılan o seviyeyi henüz geçememiştir. Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu ekibe; kendilerine kapsamlı bir format atmalarını tavsiye ediyorum. Yakında uzay programımızla bunların zihin dünyalarını altüst etmeyi sürdüreceğiz. Başlarını kendi aralarındaki çekişmeden kaldırıp bakabilirlerse bu başarılarımız onlara da ilham kaynağı olabilir. Biz kimsenin ne dediğine bakmadan hizmetimizi milletimize anlatmaya, sunmaya devam edeceğiz.
  • Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti olarak bizim icraatlerimizin yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER