A3 Haber

Peker’in iddialarının ardından Can Dündar’dan açıklama: Tayyip abi için uykusuz bir hafta başlıyor

Peker’in iddialarının ardından Can Dündar’dan açıklama: Tayyip abi için uykusuz bir hafta başlıyor

Peker’in iddialarının ardından Can Dündar’dan açıklama: Tayyip abi için uykusuz bir hafta başlıyor
Mayıs 30
13:36 2021

Suç örgütü lideri Sedat Peker, video serisinin sekizinci videosunu “Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarda Yıkılmaz’ başlığıyla yayımladı. Silahların, terör örgütü El Kaide’nin Suriye kolu El Nusra’ya gittiğini söyleyen Peker, “Benim üzerimden gidiyor ama ben yollamadım. SADAT’çılar yolladı” iddiasında bulundu. Peker’in iddialarının ardından “MİT Tırları” haberiyle gerçekleri ortaya çıkaran gazeteci  Can Dündar, “Sonunda alnımız açık döneceğiz ülkemize… Siz? Siz yargılanacaksınız, vallahi yargılanacaksınız?” açıklamasını yaptı.

“Aklımı tatile çıkardım. Konuşacağım, anlatacağım” diyerek YouTube hesabı üzerinden yayımladığı videolarla AKP’li vekillerle ve iş insanlarıyla ilişkilerinden gazetecilerle ilişkilerine, uyuşturucu ticaretinden tecavüz ve cinayete kadar birçok önemli iddiayı dile getiren Peker,  8. videsunu “(8.BÖLÜM) Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar” başlığıyla paylaştı.

Peker, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine, TIR’larla gönderdiği askeri teçhizat ve silahlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Peker, bu işlemin TSK’dan “irticai faaliyetler” nedeniyle atılan askerlerin öncülüğüne kurulan SADAT (Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) tarafından organize edildiğini söyledi.

Silahların, terör örgütü El Kaide’nin Suriye kolu El Nusra’ya gittiğini söyleyen Peker, “Benim üzerimden gidiyor ama ben yollamadım. SADAT’çılar yolladı” iddiasında bulundu.

Tüm bu iddiaların ardından “MİT Tırları” haberiyle o gün yaşananları gündeme getiren gazeteci Can Dündar da bir açıklama yaptı. Can Dündar, ““#TayyipAbi” için uykusuz bir hafta başlıyor. Ben, hiç olmadığı kadar huzurla uyuyacağım. Sonunda alnımız açık döneceğiz ülkemize… Siz? Siz yargılanacaksınız, vallahi yargılanacaksınız?” dedi. 

İlgili Haberler

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER